Nyitókép: MTI/Lakatos Péter (Angele, az elefánt és borja, Samu a Fővárosi Állat- és Növénykert állatok karácsonya elnevezésű rendezvényén.)

 

A Budapesti Állatkert lakói a maguk módján karácsonyoznak. Nekik a fenyőfa nem annyira az ünnep jelképe, hanem játéklehetőség, esetleg ennivaló: olyasmi, amit a szórakoztatásukra, környezetgazdagítás céljából kapnak.

 

Cicatartók biztos tapasztalták már, hogy a macskák bizony hajlamosak különféle huncutságokat művelni a karácsonyfával. De vajon mi a helyzet a vadbivallyal, az orrszarvúval, vagy éppen az elefánttal. A zoobudapest karácsonyi kisfilmünkből ez is kiderül.

 

 hirdetes_300x300  

 

Budapest, 2023. december 23.
Akhum, a perzsa leopárd bontogatja ajándékát a Fõvárosi Állat- és Növénykert állatok karácsonya elnevezésû rendezvényén 2023. december 23-án.
MTI/Lakatos Péter

 

Budapest, 2023. december 23.
Orángután a Fõvárosi Állat- és Növénykert állatok karácsonya elnevezésû rendezvényén 2023. december 23-án.
MTI/Lakatos Péter
Budapest, 2023. december 23.
Télapósapkás gondozó homokszínû dajkacápákat etet a Fõvárosi Állat- és Növénykert állatok karácsonya elnevezésû rendezvényén 2023. december 23-án.
MTI/Lakatos Péter
Budapest, 2023. december 23.
Angele, az elefánt és borja, Samu a Fõvárosi Állat- és Növénykert állatok karácsonya elnevezésû rendezvényén 2023. december 23-án.
MTI/Lakatos Péter

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!