Nyitókép: SITA

 

Nézegess tűzijátékos képeket a világ nagyvárosaiból!

 

A világ túl van a szilveszteri ünnepségeken. Magunk mögött hagytuk a 2023-as évet, melyben folytatódott a háború Európában, új kormányt hozott Szlovákiában, és kirobbant az arab-izraeli háború a Gázai övezetben.

 

 hirdetes_300x300  

Az újév a csendes-óceáni szigetországában, Kiribatiban kezdődött. Majd fokozatosan végighaladt az egyes időzónákon, Ausztrálián, Ázsián és Európán át egészen Amerikáig.

 

Egy személy fényképet készít az első napfelkeltéről újév napján egy gyalogos hídról, 2024. január 1-jén, hétfőn a Tokió melletti Jokohamában. (AP Photo/Eugene Hoshiko)

 

Az emberek hétfőn kora hétfőn ünneplik az újévet a venezuelai caracasi Plaza Altamira téren, Jan. 1, 2024. (AP Photo/Matias Delacroix)

 

Tűzijáték világítja meg a Copacabana strandot az újévi ünnepségek alkalmával a brazil Rio de Janeiróban hétfőn kora hajnalban, Jan. 1, 2024.(AP Photo/Bruna Prado)

 

A Times Square Alliance önkéntesei konfettit dobálnak a szilveszteri ünnepségen., Dec. 31, 2023, in New York. (AP Photo/Yuki Iwamura)

 

Tűzijáték világítja meg az eget a Genfi-öbölben az újévi ünnepségek alat Svájcban, hétfőn, Jan. 1, 2024. (Salvatore Di Nolfi/Keystone via AP)
Az emberek hétfőn éjfél után az újévi tűzijátékot nézik Toronto belső kikötője felett, Jan. 1, 2024, in Toronto. (Arlyn McAdorey/The Canadian Press via AP)

 

Hőlégballonok repülnek el Mianmar ősi templomai felett napkelte előtt, újév napján Baganban, Nyaung U kerületben, Mianmar központjában,, Jan. 1, 2024. (AP Photo/Aung Shine Oo)

 

Tűzijáték a Taipei 101 épületben az újévi ünnepségek alkalmával Tajpejben, hétfőn, Jan. 1, 2024. (AP Photo/Chiang Ying-ying)

 

Tűzijáték világítja meg az eget a Big Ben-nek és a London Eye-nek is nevezett Elizabeth Tower felett London központjában a hétfői újévi ünnepségek alatt., Jan. 1, 2024. (Aaron Chown/PA via AP)

 

Az emberek a Vörös tér közelében gyülekeznek, jobbra a Szent Bazil-székesegyházzal és a háttérben a Szpasszkaja toronnyal, hogy megünnepeljék az újévet éjfél után Moszkvában, Oroszországban., Jan. 1, 2024. (AP Photo/Marina Lystseva)

 

Tűzijátékok robbannak a Sydney Harbour Bridge felett az ausztráliai Sydneyben kezdődött újévi ünnepségen, Monday, Jan. 1, 2024. (AP Photo/Mark Baker)
Az emberek az újévet ünneplik egy sétányon Mumbaiban, Indiában, Jan. 1, 2024. (AP Photo/Rafiq Maqbool)

 

Tűzijátékok robbannak az égen a Maschsee és az Új Városháza felett, hogy jelezzék az újévet, 2024. január 1-jén, hétfőn a németországi Hannoverben. (Michael Matthey/dpa AP-n keresztül) Jan. 1, 2024, in Hanover, Germany. (Michael Matthey/dpa via AP)

 

Körkép.sk

Képek: SITA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!