Nyitókép: Kökép.sk

 

Csaknem három éves felújítási munkálatok után megnyitotta kapuit a salgótarjáni piac. Egyenlőre csak próbaként, mutatóba. Az ünnepélyes átadásra március 28-án kerül sor. Újból elfoglalhatták helyüket a környékbeli termelők a megszokott piaci termékeikkel, és örülhetnek a vásárlók is, akik egy helyen vásárolhatják meg húsvétra a konyháravaló élelmiszert. 

 

De főleg örülhetnek a szlovákiai látogatók, akik már nagyon várták a megnyitást. Hogyne, hiszen sokak számára ünnep volt a salgótarjáni piac meglátogatása. Eljöttek szombatonként enni egy hekket, találkozni és inni egy kávét a barátokkal, és persze szétnézni a „babközt”, bevásárolni a legszükségesebbeket a konyhára. Jó is az. 

 

 hirdetes_300x300  

Jó a jó hazai a hétköznapokban is.

 

A piac és vásárcsarnok épületét felújították. Tulajdonképpen az egész elrendezés megmaradt a régi, felújítva a berendezés lett, a padló. A falak és a tető szigetelve lettek, bevezették a fűtést és a szellőzést is. Szép lett. 

 

A Körkép.sk is meglátogatta a piacot és a piacfelügyelőség szíves engedélyével képeket készítettünk az olvasók számára. Képeket készítettünk arról, mit lehet kapni húsvét előtt és hát mit érdemes az árakra való tekintettel vásárolni odaát.

 

Képek galériánkban.

 

Mede Géza

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 29 olvasónak tetszik ez a cikk.