(…)

Hogyan volt képes a félig magyar Most–Híd a peredi népszavazás ignorálása, a vasúti kétnyelvűség semmibevétele, a kettős állampolgárság szankcionálása, a kisebbségi iskolák célzott ellehetetlenítése, a brutális dunaszerdahelyi szurkolóverés vagy a Malina Hedvig-ügy után összeállni Fico pártjával és a szélsőségesen nacionalista SNS-szel?!

 

Így fest a reálpolitika, mondják. Aha, igen. A szürreálpolitika. Elvek? Azok nincsenek. Biznisz az van. Meg igazságügy-miniszteri poszt a Most–Hídnak. Igazság, haha! Jellemminisztérium nincs?

 

A hidas propagandagépezet azóta ezerrel pörög a közösségi médiában. Kormányra kerülve megvalósíthatók a párt programpontjai, mondják, s hogy ez volna a felelősségteljes & értékelvű politizálás… Hogy mi? Bugár Béla vállalkozói pártja és az értékelvűség? Ez valami vicc? A gerinctelenség nem érték, csak szólok.

 hirdetes_810x300  

 

Összeállni Ficóval és az SNS-szel, s tenni mindezt úgymond a felvidéki magyarok érdekében, ez a cinizmus netovábbja, nem? S mégis, hol a határ? Ha van az a helyzet (az a pénz?), hogy az SNS is belefér, akkor már minden mindegy, akkor már Kotleba, Kim Dzsongun meg a hétfejű sárkány is belefér, nem? (…)

 

Gazdag József, Magyar Nemzet: Ess, eső, ess!

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!