– Még Törökországban?
– Persze, most értem haza az edzésről – szólt a telefonba kedd délután Dzsudzsák Balázs. – Ha szabad visszakérdeznem: hol kellene lennem?

 

 

– Egyes hírek szerint lassan Kínában…
– Ja, tényleg! Reggel én is olvastam, hogy gyakorlatilag ki vagyok rúgva a Bursasportól.Úgyhogy ha nem haragszik, le is teszem a telefont, mert pakolnom kell…

 

 

 hirdetes_810x300  

– Ironizál?
– Persze hogy ironizálok! Ha komolyan vennék minden velem kapcsolatos információt, abba beleőrülnék! Az elmúlt két hétben kerültem a nyilvánosságot, mert, bár napról napra megjelent valami – már elnézését – baromság rólam, nem akartam azokat kommentálni. Most azonban örülök, hogy felhívott. Legalább elmondhatom, mi a helyzet.

 

 

– Hallgatom!
– Mivel az tagadhatatlan, hogy nem az elvárásnak megfelelően szerepelünk, hétfőn összeültek a klub vezetői. Afféle válságértekezletet tartottak, a témát természetesen az szolgáltatta, hogyan léphet előre a csapat. A keddi edzést videózás követte, majd a sportigazgató jelezte, hogy szeretne beszélni velem. Az első kérdése nem az volt, hogy még ma vagy csak holnap akarok-e Kínába utazni… Sőt ezt egyáltalán nem kérdezte meg. Éppen ellenkezőleg, azt tudakolta, miben segíthetnek nekem abban, hogy jobb teljesítményt nyújtsak.

 

 

– Mit felelt?
– Azt, hogy ne féltsenek, nincs semmi baj! Habár azt megjegyeztem, némiképp furcsálltam, hogy az elmúlt két hétben egyik badarság látott napvilágot a másik után, és erre senki sem reagált. Miután kiestünk a kupából, mást sem olvastam, mint hogy a kudarcért Dzsudzsák Balázs a felelős – a végén már az volt az érzésem, hogy ha havazik, ha süt a nap, azért kizárólag én vagyok a hibás. Elismerem, nem életem legjobb formáját mutattam, de egyesek mintha elfelejtették volna, hogy a futball csapatjáték. A sportigazgató erre közölte, szó sincs arról, hogy megválnak tőlem, továbbra is hisznek abban, hogy húzóemberré válok.

 

 

Nemzetisport.hu, Dzsudzsák Balázs: Szó sincs arról, hogy megválnának tőlem!

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!