Holnap történetünk, a szlovákiai magyarság történetének talán eddigi legfontosabb megmérettetésére kerül sor. Egy olyan megmérettetésre, mely sok mindent eldönthet, mely alapjaiban változtathatja meg a jövőnket, a klímát, azt a társadalmi környezetet, melyben élünk.

Az MKP a szlovákiai magyarság pártja, az egyetlen, mely kiáll a jogaink, érdekeink mellett. Az egyetlen, mely nem hagyja cserben, nem hagyja magára választóit akkor sem, ha támadják, ha nyelvhasználatára, állampolgárságunkra, identitásunkra, nemzeti történelmünkre törve megpróbálnak asszimilálni, beolvasztani minket.

Figyelve a napi politikát, láthatjuk, hogy ha kenyértörésre kerül a sor, legtöbb esetben csak és kizárólag magunkra számíthatunk. Kevés kivételtől eltekintve szlovák barátaink hasonlóan viszonyulnak hozzánk: összezárnak ellenünk a magyar kártyával. Ha a jelenlegi kiélezett politikai helyzeten változtatni akarunk, ez csakis úgy lehetséges, ha mi is zárjuk sorainkat, összefogunk, megmutatva, hogy sokan vagyunk. Mert valóban sokan vagyunk.

A kormányváltáshoz és az irányváltáshoz minden szavazatra szükség lesz. Csak úgy tudjuk leváltani ezt a magyarellenes, korrupt garnitúrát.

Ehhez viszont az kell, hogy szombaton sokan és jól válasszunk! Az MKP és képviselőjelöltjei azért vagyunk, hogy ezt a döntést megkönnyítsük Önöknek.

Tisztelt Választó!

 hirdetes_300x300  

Közösséghez tartozni jó, a szlovákiai magyarság pedig egy nagy közösség. Döntsünk hát egyöntetűen a közösség tagjaként, és június 12-én válasszuk az MKP-t, a hűség pártját. Erre kérjük, erre buzdítjuk Önöket.

Hajrá szlovákiai magyarság, hajrá MKP!

Király Zsolt – a szerző az MKP pozsonyi járási elnöke, az MKP  7-es listáján a 29. sorszámmal szerepel.

MKP
MKP

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!