22.45 – videóval frissítve. Lakossági fórumot tartott a Jobbik Magyarországért Mozgalom Dunaszerdahelyen. Balczó Zoltánt, Szávay Istvánt a Jobbik felvidéki szervezőjét, Pallér Pétert a Most-Híd szlovák-magyar vegyespárt aktivistái, ideológusai és politikusa fogadták „Jobbik takarodj”, „Nem kérünk a náci eszmék exportjából” táblákkal.

Az Új Szó fotósának, Somogyi Tibornak képein többek között Bugár Béla ideológusa, a Kalligram könyvkiadót vezető Szigeti László, a vegyespárt gazdasági szakértője és Szigeti pártfogoltja, Bindics Zsolt, valamint a Bumm hírportál liberális nézeteiről ismert szerkesztője, Polák Gábor is szerepel.

Kövess minket a Facebookon is, plusz tartalommal!

Az egyetlen magyar nyelven megjelenő szlovákiai napilap tudósítása itt olvasható.

2
Kép: Somogyi Tibor, ujszo.com
para1
Kép: parameter.sk
15
Kép: Somogyi Tibor, ujszo.com
felvi1
Kép: felvidek.ma
felvi2
Kép: felvidek.ma

Képek: ujszo.com, felvidek.ma, parameter.sk.

További fotók az egyetlen magyar nyelvű szlovákiai napilap galériájában.

Frissítve: A Jobbik és a dunaszerdahelyi Most-Híd politikusainak, aktivistáinak, helyi lakosainak szópárbaja videón. A Magyar Országgyűlés Jobbikos alelnökét, Balczó Zoltánt kapásból letegező tüntetők között a Bumm, szlovákiai magyar hírportál szerkesztője, Polák Gábor is megtalálható.

 hirdetes_300x300  

Körkép.sk

Ne maradj le semmilyen újdonságról – kövess minket FacebookonTwitteren, és Tumblren is! Ha pedig kíváncsi vagy a szerkesztőségi kulisszatitkokra, látogasd meg Instagram oldalunk!

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!