…avagy a burcsákszezon hatásai Bugáréknál.

Belső háború rombolja a Most-Hidat Dunaszerdahelyen. Az önkormányzati választások előtt teljesen szétesett a vegyespárti frakció.

Nagy József mindenkit el akar üldözni, akinek önálló gondolatai vannak” – árulta el Ravasz Marián, a szlovák-magyar vegyespárt és a függetlenek eddigi helyi frakcióvezetője a Paraméternek.

Ilyenkor mutatkozik meg, hogy ki kíván a párt érdekeiben politizálni, és ki az, aki ezen keresztül akarja érvényesíteni saját érdekeit” – reagált Csicsai Gábor, Bugárék szerdahelyi polgármester-jelöltje.

Kövesd a Körképet a Facebookon is, plusz tartalommal!

Nagy Józsefék azokat túrták ki a párt listájáról, akik a négy év alatt a legaktívabbak voltak a Híd frakciójában“ – panaszolja Ravasz, aki a Most-Híd színeiben eddig helyi képviselőként tevékenykedő Bachman Lászlóval és Benkóczki Vendellel együtt függetlenül mérettetik meg magukat a november 15-i önkormányzati választásokon.

ravasz_dako_benkoczki
Fent: Ravasz Marián, Dakó Sándor és Benkóczki Vendel. Alul: Bachman László és Antal Ágota. Kép: Paraméter

Az érzékelhető, hogy feszültség van, aminek az eredménye a függetlenedés. Mindezt a választások után kívánjuk rendezni” – fogalmazott Bugár Béla, a párt elnöke.

 hirdetes_300x300  

Ravaszékat megelőzően Dakó Sándor, és Sebők Pál eddigi hidas politikusok, valamint elvbarátnőjük, Antal Ágota is hasonló döntésre jutott. Dakó polgármesternek is indul.

Áll a bál tehát a Most-Híd háza táján.

csicsai_nagy
Balról a funkcióhalmozók rekordere, Nagy József, jobbra a Most-Híd dunaszerdahelyi polgármester-jelöltje, Csicsai Gábor. Kép: Parameter

Hogy mit gondol a történtek után Nagy Józsefről, Csicsai Gáborról és Bugár Béláról a súlyos eurótízezrekkel eddig vastagon dotált, Most-Hídhoz közeli Paraméter nevű bulvárportál mocskosszájú lapigazgatója, nem idézzük, csak mutatjuk. Itt olvashatjátok. Barakék nagy pénzügyi kaszálásairól itt írtunk korábban.

Dunaszerdahely eddig Komárom mellett a legfőbb bástyája volt a pártnak, A kétkamrás szívből most az egyik, röviddel az önkormányzati választások előtt leállt. A szerdahelyi példa azt mutatja minden felvidéki magyar ember számára, hogy a sok vállalkozó-politikus előbb-utóbb el fogja harapni egymás torkát.

Mert értékek nincsenek, csak érdekek.

Király Zsolt

Ne maradj le semmilyen újdonságról – kövess minket FacebookonTwitteren, és Tumblren is! Ha pedig kíváncsi vagy a szerkesztőségi kulisszatitkokra, látogasd meg Instagram oldalunkat!

A Barak család megélhetését biztosító Most-Hídhoz közeli Paraméter – See more at: https://korkep.sk/cikkek/politika/2012/12/05/a-nagy-penzosztas-szlovakiai-magyar-valosag-iv#sthash.si9z0INl.dpuf
A Barak család megélhetését biztosító Most-Hídhoz közeli Paraméter – See more at: https://korkep.sk/cikkek/politika/2012/12/05/a-nagy-penzosztas-szlovakiai-magyar-valosag-iv#sthash.0BQhY22P.dpuf

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!