Nyitókép forrása: webnoviny.sk

 

Ravasz Ábel, a Most-Híd alelnöke csalódott, de nem lepődött meg az MKP tegna késő esti döntésén, amely szerint a magyar párt elnöksége elutasította a választási párt keretében, közös listán való indulás javaslatát.

 

Ravasz állítása szerint a Most-Híd „jó és színvonalas” ajánlatot tett lesz asztalra, és „sok engedményt tettek” a megállapodás érdekében.

 

A most-hídas alelnök szerint azonban az MKP lépése nem volt meglepő.

 hirdetes_300x300  

 

„Olvastam azokról a folyamatokról, amelyek a háttérben zajlottak. De hittem benne, hogy a józan ész végül győzedelmeskedik”

 

nyilatkozta. Ő is megerősítette, hogy az MKP döntésének hátterében az Összefogás mozgalom állhat.

 

„Ha információim helytállóak, a mozgalomnak oroszlánrésze volt abban, hogy nem sikerült egyesíteni a magyar kisebbségeket képviselő szlovákiai pártokat”

 

fogalmazott. Keserűsége nem meglepő, Ravasz Ábel lehetett volna a választási párt listavezetője (egyike volt a potenciális listavezetőknek). A teljes képhez hozzátartozik, hogy még az MKP döntése előtt azért Ravasz sem spórolt az éles nyilatkozatokkal. A közmédia vasárnapi vitaműsorában például törvénytelen pártfinanszírozással vádolta meg az MKP-t a 2012-es választások kapcsán.

 

DennikN.sk, KÖrkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 6 olvasónak tetszik ez a cikk.