Nyitókép forrása: ta3.com

 

A Sme rodina elutasítja azt az „undorító neoliberális politikát”, amely csak  a százalékokkal foglalkozik és nem figyelmen kívül hagyja az emberek igényeit – jelentette ki Milan Krajniak (Sem rodina) munkaügyi miniszter a TA3 hírtelevízió A politikában című vitaműsorában.

 

Krajnik kifogásolta, hogy Richard Sulík a kormányülésen élesen kritizálta a költségvetés emelését és az ebből fakadó deficit növekedést.

 

„Amikor azt kiabálja, hogy túl nagy lesz a költségvetési hiányunk, az az érzésem, mintha Richard Sulík a Nemzetközi Valutaalap munkatársa lenne”

 

fogalmazott. Hozzátette, nem hinné, hogy a költségvetés megemelésének javaslata az SaS-en akadna el. Mint mondta, nem tudja elképzelni, „hogy valakit csak az Eurostat táblázatainak számai érdekeljék, mikor az embereknek nincs mit enniük”.

 hirdetes_300x300  

 

Többször hangsúlyozta, hogy szociális kérdésekben az OĽANO-val jobban megértik egymást, közös eredményként mutatta be például a várandós nőknek nyújtott, havi cca. 200 eurós támogatási összeg elfogadását, amelyre a terhesség 13. hetétől egészen a szülésig jogosult a kismama.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 7 olvasónak tetszik ez a cikk.