Nyitókép forrása: SITA/Branislav Bibel

 

Jaroslav Naď (OĽANO) védelmi miniszter feljelentést tesz Ľuboš Blaha smeres parlamenti képviselő ellen. Ez utóbbi hazaárulással vádolta meg a minisztert, aki most a valótlan állításért 100 ezer eurós anyagi kártérítést követel tőle.

 

„A feljelentéssel szeretnék bírósági megerősítést kapni arról, hogy jogtalanul károsították meg hírnevemet, és nyilvános bocsánatkérést követelek, valamint az összes vonatkozó bejegyzés, videó és felvétel törlését, amelyben Blaha hamisan hazaárulással vádolt meg. Ezen kívül kérem a bíróságot, hogy a jövőre vonatkozóan is kötelezze őt tartózkodásra az ilyen alaptalan vádaskodásoktól”

 

írta Naď a közösségi hálón. Hozzátette, hogy nem anyagi károkozás miatt 100 ezer eurós kártérítést követel – ebből bármilyen összeget is ítél meg végül Naď, az állítása szerint jótékonysági célokra, az orosz invázió áldozatainak megsegítésére fogja fordítani.

 

Naď azt is elmondta, hogy bár közszereplőként jóval több nyilvános kiritkának van kitéve, de azt nem fogadja el, hogy nyilvánosan hazaárulónak nevezzék, miközben „mindent megtesz Szlovákia védelmi képességének javítása érdekében”.

 hirdetes_300x300  

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!