Nyitókép: Facebook/Jakab Péter (Screenshot)

 

Kiújultak a belharcok a Jobbikban, miután a párt egyéniben egy választókerületben sem nyert. A Jobbik frakciója eközben 26-ról kilenc főre apadt, négy frakcióhelyettes is lemondott.

 

Vona Gábor volt pártelnök Jakab Péter mostani elnök tevékenységét érintve azt írta egy véleménycikkben, hogy Jakab egy karakteres, modern konzervatív pártból egyszemélyes, parizeres celebshow-t csinált, miközben a lájkversenyt összekeverte a politikai teljesítménnyel:

 

„Nem értette meg, hogy az ő szerepe csupán annyi, hogy hebehurgya akcióival szórakoztassa és fellelkesítse a DK-s néniket, mielőtt leszavaznak a komolyan vehető Dobrev Klárára.”

 

Jakab a választások éjszakáján, írja Vona, Gyurcsány Ferenchez hasonlóan gyáván elmenekült és hagyta, hogy szerencsétlen Márki-Zay Péter a családtagjaival tartson sajtótájékoztatót. A Facebookon közvetített beszédében pedig saját felelősségét teljesen megkerülve inkább a földön fekvőt kezdte rugdosni:

 hirdetes_300x300  

 

„Jár érte a leárazott parizer! A Jobbiknak a legjobb az lenne, ha Jakab Péter lemondana, a májusi tisztújításon átadná a helyét valakinek, ő pedig menne a visszavonuló Gyurcsány helyére a DK-ba, ahová való.”

 

– teszi hozzá Vona Gábor.

 

Míg a Jobbik az agóniáját éli, a „Mi Hazánk” mozgalom bekerült a Parlamentbe.

 

Körkép.sk via Hirado/Index

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!