Nyitókép forrása: facebook/Harald Vilimsky

 

Európát jobban foglalkoztatja a genderideológia és az illegális bevándorlók jóléte, mint a saját állampolgárainak gondjai – mondta a Magyar Hírlapnak nyilatkozva Harald Vilimsky, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) EP-képviselője.

 

„Egy egyre inkább ideologikus EU-val állunk szemben, amely többet törődik a genderideológiával vagy az illegális bevándorlók jólétével, mint saját polgáraival. Hatalmas gazdasági, valamint energiaválsággal is szembe kell néznünk, amelyre az Európai Unió csak a zöldpropagandáját kínálja alternatívaként, ez azonban nem fizeti ki az állampolgárok számláit, és nem működteti a fűtést télen.”

 

mondta Vilimsky.

 

Hangsúlyozta, hogy a tagállamoknak alapvető érdeke megakadályozni az Európai Bizottságot abban a szándékában, hogy eltörölje a vétójogot.

 hirdetes_300x300  

 

„Rendkívül fontos az egyhangú döntéshozatal fenntartása az Európai Tanács szintjén, valamint a szomszédaink, mindenekelőtt a magyarok mellett való kiállás és velük való együttműködés. Különösen ezekben a viharos időkben az úgymond kicsiknek össze kell fogniuk, hogy szembeszálljanak a nagyokkal. Ez azt jelenti, hogy ennek megfelelően kell fellépnünk egy esetleges uniós szuperállam ellen, és a nemzetállam megőrzését kell elsődleges prioritásként kezelnünk.”

 

Vilimsky azt is kiemelte,hogy a Wilkommenskultur 2015-ös bejelentése óta a bevándorlókhoz köthető erőszakos bűncselekmények száma Európa szerte emelkedik, és Orbán Viktor magyar miniszterelnök volt az egyetlen, aki ezt ellenezte.

 

„Ez a tendencia lényegében 2015 óta tart. Orbán Viktor és Magyarország az, aki kezdettől fogva küzd az üdvözlési kultúrája, vagyis a Willkommenskultur ellen, ezért viszont az unió központosításának hívei harcolnak ellene. Azt látjuk, hogy különösen Nyugat-Európában nagyon riasztó jelenetek játszódnak le: fiatal férfiak tömegei verik egymást a strandokon, vagy szexuálisan zaklatják a nőket. Megengedhetetlen, hogy az EU és egyes nyugat-európai, főleg baloldali vagy magát polgárinak mondó kormányok felelőtlen politikája miatt is az őshonos polgároknak ilyen körülmények között kell szenvedniük.”

 

fogalmazott.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 78 olvasónak tetszik ez a cikk.