Nyitókép forrása: pixabay.com

 

Közéleti szempontból nem lesz unalmas a hétvége a stúdiókban.

 

Szombaton, a közrádió Szombati párbeszéd (Sobotné dialógy) című műsorában 12:10-től Gyimesi György (OĽANO) parlamenti képviselő és Juraj Krúpa (SaS) képviselő mérheti össze verbális képességeit. A téma a migrációs válság lesz, illetve érinteni fogják a Szlovákiából Oroszországba és Iránba exportált termékek ügyét is, valamint az ukrajnai háborút és annak következményeit.

 

Vasárnap szokás szerint a TA3 hírtelevízió A politikában (V politike) című műsora indítja a vitákat 11 órakor, ám a csatorna cikkünk írásakor még nem tette közzé, mely politikusokat hívta meg a stúdióba.

 

 hirdetes_300x300  

Tudjuk viszont, ki érkezik a közmédia egyes csatornájának 5 perc múlva 12 (O 5 minút 12) című vitaműsorába vasárnap: 11:55-től Michal Šipoš OĽANO-s frakcióvezető és Matúš Šutaj Eštok  HLAS-os parlamenti képviselő lesz az RTVS vendége. A törvényhozásról, az energiaválsággal kapcsolatos szociális intézkedésekről, illetve a migrációs válságról fognak vitázni.

 

Délután 13:00-kor kezdődik a Markíza televízióban a Testre szabva (Na telo) című vitaműsor, ahol az eddigi információk szerint egy exkluzív Focus-felmérést is bemutatnak a pártok aktuális preferenciáiról. A műsor vendége Jana Bittó Cigániková (SaS) képviselő és Marek Krajčí (OĽANO) képviselő lesz. A találkozó izgalmasnak ígérkezik, mivel az SaS hibájából Bittó Cigániková elveszítette az egészésügyi bizottsági elnöki posztját, és azt akár Krajčí is megkaphatja. Az SaS épp ma (pénteken) hasonlította a daganatos betegségekhez Krajčít. Nyugodt hangvételre aligha számíthatunk.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!