Nyitókép forrása: SITA/SAS

 

Az SaS mindig releváns párt volt, most megváltoztatja a játékmenetet és meg akarja nyerni a választásokat – jelentette ki Richard Sulík pártelnök, parlamenti képviselő a Plus 7 dní hetilapnak adott interjújában.

 

Nem először fogalmaz meg elég irreális célkitűzéseket az SaS elnöke, ám ez minden bizonnyal a kampánystratégia része. Az SaS a Focus legutóbbi felmérése szerint 5 százalék körül mozog, bejutása erősen bizonytalan, az elmúlt évek politizálása miatt pedig megbízhatatlan és kormánybuktatásra hajlamos pártnak tartják esetleges partnerei, így koalíciós potenciálja ma már a nullához közelít.

 

Ennek ellenére Sulík határtalan optimizmussal próbálja a valós helyzet ellenkezőjéről meggyőzni a nyilvánosságot:

 

 hirdetes_300x300  

„Győztes pártként indulunk a választáson, készek vagyunk vezetni az országot és megoldani a legnagyobb problémákat”

 

fogalmazott. A legnagyobb problémák közül elsőként az egészségügy helyzetét említette.

 

Sulík szerint az SaS egyetlen párt, amely ma képes lehet vezetni az országot, és azt is kijelentette, hogy nem tud egyetlen pártról sem, amely kizárná velük az együttműködést.

 

Azt is kijelentette, hogy Peter Pellegrini, a HLAS elnöke bebizonyította, mennyire nem alkalmas vezetőnek, mikor elmozdította külpolitikai tanácsadóját, Peter Kmecet pozíciójából (Kmec egy fórumon túlságosan egyetértett a mélyatlantista Tomáš Valášek /PS/ és Juraj Krúpa /SaS/ véleményével). A választások előtt a HLAS-szal biztosan nem fognak együttműködni.

 

körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!