Nyitókép: TA3/reprofotó

 

Richard Dírer, a TA3 műsorvezetője azt tanácsolta a parlamenti képviselőknek, hogy pornónézés közben „eresszék ki a gőzt”.

 

Mindezt vasárnap a Politikában (V politike) vitaműsor kezdetén, rendszeres kommentárjainak részeként mondta, amelyet a médium alig néhány hónapja ültetett át a gyakorlatba.

 

Dírer kommentárja kezdetén három „bizarr” tapasztalatot bírált, amelyeket a TA3 tapasztalt a politikusokkal és hivatalaikkal folytatott kommunikáció során az elmúlt napokban, köztük az OĽaNO képviselőjével, Martin Čepčekkel.

 hirdetes_810x300  

 

Dírer a következőképpen kommentálta ezeket a tapasztalatokat:

 

„Hölgyeim és uraim a hegyen [nyilván a parlamentben – szerk. megj.], nézzék meg a felmérést arról, mi zavarja leginkább a szlovákiai polgárokat. Az egészségügy, az oktatás, a nyugdíjak és az ukrajnai háború”

 

– mondta.

 

„Nincs köztük a nők jogainak korlátozása, az abortusz betiltása, sem annak igyekezete, hogy kitöröljenek egy embercsoportot az életükből és megfosszák őket az állampolgári jogaiktól, sőt, a pornó sem zavar senkit. Képviselő hölgyeim és képviselő uraim, hagyják abba a polgárok zaklatását. Talán segítene, ha egy kicsit kiengednék a gőzt. Akár a pornóval is”

 

– összegezte Dírer.

 

A pornó megemlítésével Dírer Čepček jól ismert kezdeményezésére reagált, akinek a legutóbbi törvényjavaslata a pornográf tartalmak megtekintésének korlátozását célozta. Szerinte erotikus tartalmat csak „hivatalosan hitelesített aláírással” tekinthetnének meg a tizennyolc éven felüliek.

 

Štandard.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!