Nyitókép: SITA

 

Saját korábbi pártjának, a Most-Hídnak és Bugár Bélának is nemet mondott a korábbi romaügyi kormánybiztos. Ravasz Ábel az SaS színeiben vág neki a parlamenti megmérettetésnek, mégpedig a jobboldali liberális párt választási listájának 31. helyéről.

 

Ravasz így ha parlamenti képviselő akar lenni, kénytelen lesz felkarikáznia magát. A 31. hely ugyanis nem befutó hely. Más kérdés, hogy ha az SaS kormányra kerül, akkor bármilyen államigazgatási pozícióba javasolhatják őt.

 

 hirdetes_810x300  

Ravasz Ábel a bejelentés kapcsán elmondta, hogy döntését nagyban befolyásolta mindaz, ami ma a kisebbségi politikai térfélen látható.

 

„Bíztam abban, hogy a kisebbségi pártok összefogásával erős parlamenti szövetség jön létre. De látjuk, hogy ez nem így van. Ha ma lennének a választások, egyetlen kisebbségi párt sem kerülne a parlamentbe,”

 

mondta.

 

Ravasz így az SaS listáján szeretné képviselni a kisebbségi politikát és a régiófejlesztést. A politikus már korábban is együttműködött az SaS-szal, akivel egyetért abban, hogy a személyi szabadság, az emberi és a kisebbségi jogok támogatása a legfontosabb.

 

Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: Ravasz Ábel SaS

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.