Nyitókép forrása: SITA/Diana Černáková

 

Boris Kollár (Sme rodina) házelnök családon belüli erőszakkal kapcsolatos botránya egyre nagyobbra hízik. Kollár elismerte, hogy 12 évvel ezelőtt felpofozta egykori élettársát, Barbora Richterovát – Kollár verziója szerint azért, mert veszélyeztette kiskorú gyermeke épségét. Csütörtökön délután újabb fejleményekre derült fény. Richterová azt állítja, hogy Kollár megfigyeltette őt, Štefan Hamran rendőrfőkapitány pedig nem zárta ki annak lehetőségét, hogy állami tulajdonban lévő autókból figyelték a nőt. Mivel 2020-tól a Sme rodina jelöltjei töltik be a Szlovák Titkosszolgálat igazgatói posztját, a kapcsolat elvileg megvan.

 

Kollár azonban tagadja, hogy bármikor is felvette volna a kapcsolatot a SIS-szel azért, hogy megfigyeltesse az exbarátnőjét.

 

Örömét fejezte ki, hogy a NAKA foglalkozik az üggyel, és nagyon reméli, arra is fényt derítenek, ki áll az egész ügy mögött. 

 

 hirdetes_300x300  

„Valaki úgy hiszi, hogy lepaktálnék Ficoval, ezért likvidálni akarják a Sme rodinát. Ez teljesen logikus. Én világosan kijelentettem, hogy a Smerrel nem lépünk koalícióra. Ez egy politikai harc”

 

védekezett Kollár.

 

Az ügy miatt több párt is távozásra szólította fel Kollárt. Négy hónap múlva előrehozott választásokat tartanak Szlovákiában…

 

Körkép.sk, Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!