Nyitókép: SITA/Diana Černáková

 

Martin Klus független parlamenti képviselő (egykor SaS-es) a 150. helyről indul a Sme rodina mozgalom jelöltlistáján az előrehozott parlamenti választásokon. Klus a közösségi oldalán erősítette meg a nyilvánosságra hozott információt.

 

Klus a Sme rodinát olyan pártként azonosította, amely a jelenlegi választási időszakban nagy előrelépést tett egyértelmű Európa-párti, atlantista és ukránpárti pozícióiban. Hozzátette: a mozgalom azzal, hogy meghívta jelöltlistájuk szimbolikus, 150. helyére, ennek a haladásnak az állandóságát és visszafordíthatatlanságát demonstrálja. Közölte azt is, hogy párton kívüli jelöltként hívták meg a Sme rodina jelöltlistájára.

 

 „Ha ez az oka annak a megdöbbenésnek, a nagy csalódottságnak és annak a fajta gúnynak, amit az elmúlt néhány órában magamról olvastam néhány hozzászólótól, akkor meglepődöm, de tiszteletben tartom. Számomra a jelöltlista 150. helyének elfogadásakor fontos volt, hogy a mostani nehéz időkben egyértelmű külpolitikai garanciánk legyen”

 

 hirdetes_300x300  

– írta a képviselő.

 

Klus hozzátette, hogy egyesek szerint ez rossz, furcsa vagy szégyenletes lehet.

 

„Számomra kritikus fontosságú, mert nekem nem mindegy, hogy 2023. október 1-jén milyen reggelre ébredünk, és annak ellenére, hogy erre X személyes okom van, nem tartom megoldásnak, hogy bedobjam a törölözőt…”

 

– zárta gondolatait.

 

SITA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!