Nyitókép: tvnoviny.sk/screenshot

 

A Markíza Televízió vasárnapi Testre szabva (Na telo) című műsorának vendége Boris Kollár, a Sme rodina elnöke volt, valamint Igor Matovič, az OĽaNO elnöke.

 

A műsor végén a szokásos nézői kérdések következtek, melynek keretében a műsorvezető azt kérdezte Igor Matovičtól, hogy: „Megbocsátana-e Boris Kollárnak, ha belépne Fico kormányába?” Mire az OĽaNO elnöke azt válaszolta, hogy „Nem”.

 

Boris Kollárt arról kérdezték, hogy a Sme rodina számára ki alkalmasabb a miniszterelnöki posztra – Robert Fico vagy Michal Šimečka.

 hirdetes_810x300  

 

 „Ha tisztán tapasztalati szemszögből nézem, akkor Michal Šimečkának nincs tapasztalata. Minden politikus, aki egyszer volt miniszterelnök, legyen az Heger, Matovič, Dzurinda, mindenkinek jobbak a képességei. Ha választanom kellene, nehéz lenne számomra. De világosan kimondtam. Ha Šimečka úr lenne a miniszterelnök, és szükségük lenne ránk abban a kormányban, akkor valószínűleg nem csatlakoznék hozzá”

 

– mondta.

 

Boris Kollár kifejtette, ha a Progresszív Szlovákia Šimečeka pártelnökkel a koalíció egyik tagja lenne, azzal nem lenne problémája. Viszont azzal már igen, ha ő lenne a miniszterelnök, mert elmondása szerint olyan dolgokat akarnának átültetni a gyakorlatba, amelyeket a Sme rodina soha nem lenne hajlandó támogatni.

 

TvNoviny.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!