Nyitókép forrása: SITA/Branislav Bibel

 

Eperjes megye „a valódi dögvész” – jelentette ki a balliberális Aktuality.sk hírportálnak Michal Havran, a közmédia publicistája és moderátora. Kijelentése egyértelműen a KDH elnökének, Milan Majerskýnek szólt, aki másfél héttel ezelőtt dögvésznek nevezte az LGBTI-ideológiát egy valószínűleg megtervezett mediális csapda részeként. Majerskýt a múlt vasárnap a TA3 moderátora alázta meg élő adásban, most pedig az elvileg közszolgálati tévé moderátora, Michal Havran foglalt egyértelműen állást Majerský ellen – és egyúttal a Progresívne Slovensko mellett.

 

Havran szerint a szlovákiai politikusok képtelenek valódi eredményt elérni, amit megpróbálnak vallási, maffia és hiszterizáló módszerekkel elfedni.

 

„Engem egyáltalán nem érdekel a középiskolás mentalitással rendelkező Majerský, aki úgy támadja polgártársainkat, mint aki az osztálytársát neveti ki. Engem az érdekel, hogyan néz ki Eperjes megye, ahol ez az illető ténykedik (Majerský Eperjes megye elnöke – a szerk.). Ez a megye tényleg egy dögvész”

 

mondta Havran, aki hosszan értekezett arról, hogy az LGBTI-személyek nem külső behatásra válnak LGBTI-vé, hanem így születnek, ez a biológiai adottságuk (felmerül a kérdés, hogy akkor minek a nemváltás? – a szerk.).

 hirdetes_810x300  

 

„Ők nem tudnak nem LGBTI-személyek lenni, és nagy gondot jelentenek az olyan politikusok, mint Majerský, mert elhitték a propagandát, amit az egyház is terjesztett, hogy az LGBTI+ csak egy trend, amit az emberek magukévá tesznek”

 

mondta Havran.

 

Körkép.sk, standard.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!