Nyitókép forrása: facebook

 

Milan Krajniak videós bejegyzésben mutatott rá a progresszív transzgender propaganda veszélyeire, pontosabban arra, hogy milyen hatással lenne a balliberális kormány. Bemutatott egy könyvet, amit a szerzők a legfiatalabb olvasni tudó gyermekeknek készítettek, amelyben „méhhel rendelkező személyekről” és „terhes férfiakról” írnak. A könyv szlovák nyelvű.

 

Nehéz kiigazodni a Smer rodina politikáján az elmúlt hetekben. Boris Kollár pártelnök nem zárja ki az együttműködést a PS-szel, de kizárja például a Smerrel, ami miatt sokan liberális trójai falóként sorolták be pártját. Pedig a Sme rodina második embere, Milan Krajniak konzervatív retorikát folytat, és nemrég azt nyilatkozta olyan kormányt szeretnének, amely mindkét szélsőségtől, a progresszívoktól és a fasisztáktól is mentes –  a Smert nem említette.

 

Krajniak egyébként a Sme rodina konzervatív politikusai közé tartozik, aki Milan Majerský lejáratása és Majerský mentegetőzése után nyíltan kijelentette, hogy a transzgender ideológia fenyegetést jelent a szlovákiai társadalomra.

 

 hirdetes_300x300  

Most egy olyan szlovák nyelvű – tehát valószínűleg Szlovákiában már kapható – könyvet mutatott be a Facebookon, amely a gyermekszületésről szól. Már az első oldalon feltűnik, hogy a terhes anyuka mellett egy terhes, bajuszos férfi is látható. A leporelló kidolgozású könyvben a terhes férfi hasát felhajtva pedig az olvasható:

 

„Egyes méhhel rendelkező személyek férfinek tartják magukat és férfiként élnek. Ezek a személyek szintén teherbe eshetnek”.

 

Krajniak szerint a progresszívek ezeket az „ideológiai zöldségeket” tömnék bele a gyermekek fejébe már egészen alapiskolás kortól, és ezért tartja fenyegetésnek az LMBT-, gender- és transzgender ideológiát.

 

 

Körkép.sk

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 4 olvasónak tetszik ez a cikk.