Nyitókép: SITA

 

Csak a Facebookon több mint 30 ezer eurót költött egyéni kampányára, többet, mint Robert Fico. Maga a Magyar Szövetség összesen közel egy millió eurót az egész választási kampányra. Forró Krisztián a parlamenti választások előtti hetekben szinten monden médiafelületet kisajátított magának, beleértve a televíziós megjelenéseket, illetve óriasplakátos megjelenést.

 

Ennek ellenére a Focus november 15-22. között végzett felmérése alapján egyáltalán nem nőtt iránta az országos bizalom. Megbízhatósága, bizalmi indexe továbbra is a legalacsonyabb a mért tíz pártvezető között. Forróban a megkérdezettek 10 százaléka bízik, 55 százaléka nem bízik.

 

 hirdetes_300x300  

 

A szlovák politikusok között sorrend a következő:

  1. Peter Pellegrini
  2. Zuzana Čaputová
  3. Robert Fico

 

 

A felmérést a Markíza televízió felkérésére a Focus ügynökség végezte 1015 fős reprezentatív minta alapján. A felmérés eredményét a Testre szabva (Na telo) című műsorban mutatták be vasárnap délután.

 

Forró Krisztián a Magyar Szövetség jelöltjeként indul a jövő évi államfőválasztáson is. Bárdos Gyula ezen legutóbb 5 százalék feletti eredményt ért el 110 ezer egyéni szavazatot begyűjtve.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.