Nyitókép: SITA

 

Milan Krajniak korábbi szociálisügyi miniszter otthagyta a Sme rodinát. Erről közösségi oldalán számolt be azzal, hogy párttagsága január 31-én szűnt meg. Egyúttal cáfolta, hogy új politikai pártot alapítana, vagy egy másik, már létezőbe lépne be.

 

„Az olyan témák, mint a honvédelem, Szlovákia szuverenitása, az ország identitásának építése, a konzervatív és keresztény értékek hangúlyozása továbbra is fontosak számomra. Ezentúl is hallatni fogom a hangomat ezen témákban, mégpedig a konzervatív mégiumokban megjelenő újságcikkeken keresztül, illetve a közösségi médiában. Örömmel vitázok is majd ezekről a kérdésekről,”

 

– fogalmazott a korábbi miniszter.

 hirdetes_300x300  

 

Krajniak az utóbbi idóben a Postoj és a Štandard konzervatív portálokon publikált, de többször szerepelt a Körkép.sk podcast adásaiban is.

 

Krajniak bejelentése apropóján felsorolta azokat az eredményeket is, amelyeket politikusként sikerült elérnie. Példaként említette a 40 ledolgozott év utáni nyugdíjaztatás lehetőségét, vagy a Szociális Biztosító részéről adott járulékamnesztiát. Szívügyének az ún. családi nyugdíjat említette.

 

„Szeretnék köszönetet mondani Boris Kollárnak és a Sme rodinás kollégáknak, akik állandó támogatása nélkül nem sikerült volna ezeket átültetnem a gyakorlatba,”

 

– tette hozzá Krajniak, aki 8 évet töltött a szlovák politikában.

 

SITA, Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!