Nyitókép forrása: NRSR reprofotó

 

Enyhén szólva sem túl elegáns szópárbajba keveredett Andrej Danko (SNS) helyettes házelnök (és államfőjelölt) Igor Matovičcsal az ellenzéki Slovensko elnökével (és mellesleg államfőjelölt). Igor Matovič azt mondta, hogy Danko állításával ellentétben az SNS elnöke nem szolgálati úton volt Dubajban, hanem „a pipije társaságát élvezni”.

 

Erre Danko azt felelte, hogy Pavlínka pipi társaságát Matovič nyilván túl sokszor nem élvezi.

 

Szóváltás kezdődött „Mit mondtál a feleségemre?!”, „Te mit mondtál a barátnőmre?!” stílusban, majd a Danko bekapcsolta a mikrofonját, és ekkor már magázva távozásra szólította fel Matovičot. Mikor Matovič a magázódásba is belekötött, Danko gúnyos hangon:

 

 hirdetes_300x300  

„Tegezhetlek én, bolond. Ülj le, jó?”

 

Aztán egymáshoz vágták, hogy „Te akarsz elnök lenni?!”.

 

„Mi van, elfogyott a gyógyszer?” vetette oda Danko Matovičnak. „Az egyszerű mesüge vagy, aki véletlenül lett a parlament elnöke” – kontrázott Matovič. Mire Danko megint vissza: „Te meg véletlenül lettél miniszterelnök és az egész ország láthatta, one time, next time”

 

Végül Matovič megkérdezte, hogy Danko úgy gondolja-e, hogy a barátnője kedveli őt. Erre Danko szünetet rendelt el „amíg meghozzák Matovič gyógyszereit”.

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.