Nyitókép forrása: Körkép.sk

 

Érkeznek a meghívott vendégek és újságírók Peter Pellegrini (HLAS) államfőjelölt eredményvárójának helyszínére. Maga Peter Pellegrini nem sokkal este 9 óra után érkezett meg, és az újságírók kérdésére reagálva elmondata, hogy Andrej Danko (SNS) nem lesz jelen, Robert Fico kormányfőnek pedig más elfoglaltsága van. Ironikusan megjegyezte, hogy színészekre és művészekre sem számít az eredményváróján.

 

Gyimesi György, a Magyar Szövetség alelnöke és Pandy Péter, a párt Országos Tanácsának tagja szintén tiszteletüket teszik Pellegrini eredményváróján.

 

Gyimesi a sajtónak arról beszélt, hogy nem csak Pozsony, hanem az egész ország dönt az államfőválasztás kimeneteléről és reméli, hogy nagyobb lesz a részvételi arány, mint a választás első fordulójában.

 

 hirdetes_810x300  

Amikor a választási kampányról kérdezték véleményét elmondta, hogy a kampány vége rendkívül sárdobálós volt, ami sajnálatos.

 

Portálunk kérdésére reagálva azt üzente a magyar választóknak:

 

„A magyarok a mérleg nyelve, (…) és nem csak Dél-Szlovákiáról, hanem az egész ország jövőjéről van szó, nem nagyon tudom, mi lehetne ennél nagyobb mozgósító erő”

 

fogalmazott.

 

 

Fotó: Körkép.sk/KZS
Fotó: Körkép.sk/KZS
Fotó: Körkép.sk/KZS
Fotó: Körkép.sk/KZS
Fotó: Körkép.sk/KZS
Fotó: Körkép.sk/KZS
Fotó: Körkép.sk/KZS

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!