Nyitókép: SITA/Milan Illík

 

A parlamenten kívüli Demokrati párt április 11-én, csütörtökön 18:00 órától nyilvános gyűlést szervez a pozsonyi Hodža térre, a Grassalkovich-palota elé „Nem megyünk sehova, és nem vonulunk vissza!” címmel.

 

Egyértelmű üzenetet akarnak küldeni Robert Fico kormányának és az új elnöknek, Peter Pellegrininek, miszerint a polgárok érdekeit kell képviselniük, nem pedig az oligarchákat és cimboráikat.

 

„Megértjük a közvélemény egy részének csalódottságát, akik mindent megtettek azért, hogy együtt védjék meg az elnöki palotát Peter Pellegrinivel szemben, aki a kormányzó gonosz hatalom meghosszabbított keze. Kevesebb, mint hat hónap alatt Robert Fico utasítására képes volt szó szerint lerombolni mindent, amelyen egy magabiztos, igazságos jogállam áll, amelynek mindig a polgár áll az első helyen“

 

 hirdetes_810x300  

– közölte a párt.

 

Jaroslav Naď pártja ugyanakkor kijelentette, hogy tiszteletben tartja az elnökválasztás eredményét, ugyanakkor világossá akarja tenni, hogy nem tervez csendben maradni.

 

„A frusztráció nem lehet erősebb a motivációnál, és a jó nem engedheti át a helyét a rossznak, fogjunk össze, és mondjuk ki együtt, hogy „nem megyünk sehova, és nem vonulunk vissza!” – szólított fel a párt.

 

SITA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!