Emőke
  • HUF: 316.81
  • USD: 1.13
  • 7 °C
  • 22 °C
Postoj.sk

Branislav Škripek (OľaNO): A Sargentini-jelentés célja megbüntetni az eltérő véleményűeket

Komoly kétségeim vannak azzal kapcsolatban, hogy a jelentésben felsorolt okok kellően objektívek-e, és egyáltalán, miért foglalkozunk épp Magyarországgal. (…) Sajnos, a jelentés inkább a más véleményen lévők megbüntetését szolgálja. A magyar kormány még távolról sem olyan fenyegetés az EU számára, mint az a deformált demokrácia, amit balliberális értékrend mutat nekünk. És veszélyes állapotnak én inkább tartom azt, hogy Szlovákiában és Máltán olyan újságírókat gyilkoltak meg, akik a politikusok korrupciós ügyeiről írtak.

 

Sajnálatos, hogy a jelentést megszavazták. Az egész boszorkányüldözésnek tűnik. Mert sok tagállamnak van problémája a korrupcióval, a szabad sajtóval, az újságíró-gyilkosságokkal mégsem vizsgálják őket. A szankciókat rosz megoldásnak tartom. Ha egy tagállamnak gondjai vannak, először is kiegyensúlyozott és tisztességes párbeszédre van szükség. Az ilyen támadások nem segítenek, épp ellenkezőleg. Teret adnak a nem demokratikus irányoknak és pártoknak. És további „exit”-eket eredményezhet.

 

Postoj.sk, Treba trestať Maďarsko? Anketa europoslancov

Nyitókép: branislavskripek.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Csemez László
2018. Sze. 12. 19:57

Köszönjük Škripek ú Láttam én Önt a keddi tv műsorban beszélni és rácsodálkoztam az Ön politikai érettségére.Škripek úr egy igazi kultúrember és politikus,aki a lényegi politikumot latja és nem a nemzetgyűlöletet,mint egy volt hazai külügyminiszter.

Csemez László
2018. Sze. 12. 20:04

Škripek úr! Ha jelöltené magát a köztársaságelnöki funkcióba Ön lenne az egyetlen,akit támogatnék.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket

Megosztás