Szombaton ismét vigad Tesmag lakossága és a környékről odalátogató vendégsereg. Az Ipoly menti kisközség hetedik alkalommal „hozza házhoz a kultúrát,” ahogy a rendezvény szlogenje is hirdeti.

 

Az esemény délután négy órakor szentmisével kezdődik, majd egy órára rá hivatalosan is elindul a nyáresti vigadalom.

 

A családbarát programoknak köszönhetően nemcsak a felnőttek, hanem a gyermekek is válogathatnak a változatos kínálatból. Lesznek kézműves foglalkozások, játszhatnak Izolda népi fa játékain vagy kispályás labdarúgótornán mérhetik össze ügyességüket.

 

 hirdetes_300x300  

Jókedvfelelősök

 

A színpadon a helyi Amicorum vegyeskar, Écsi Gyöngyi bábos meseelőadása a Gerengay Vilma hagyományőrző egyesület Magyarországról és a Csemadok nagycsalomjai alapszervezetének csoportja felel majd a jókedvért.

 

Az este kulturális részét az Ipolysági Felvidéki Mulatós Show képviselői zárják Szőllősy Sándor vezérletével. A későn fekvők ezt követően hajnalig rophatják a táncot Dj Pilissy Retro Dance Partyjának zenéjére.

 

Pál Gyula: Cél a közösségépítés

 

Pál Gyula főszervező a Körképnek elmondta, hogy a rendezvény ugyanabban a szellemben kerül megrendezésre, mint az első. Fontos, hogy a résztvevők megtapasztalják az együttlét és az együtt alkotás örömét, mindezt közösségépítő szándékkal.

 

Mindenki nagy szeretettel vár Tesmag lakossága és a rendezőség.

 

 

Dian Csaba

Nyitókép: archívum

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!