Vasárnap hajnali négy órakor megnyitotta kapuit a Botto utcai ideiglenes autóbusz-állomás. Az új autóbusz-pályaudvar három évig fog az utasok rendelkezésére állni, amíg a HB Reavis fel nem építi az új Nivy Állomást.

 

Végre megérkeztünk a 21. századba

 

Tekintettel arra, hogy a régi autóbusz-állomás még a kommunizmus jeleit viselte magán, ez a mostani sokkal jobb” – értékelt az ideiglenes állomást egy misérdi férfi, hozzátéve, hogy az új állomás végre úgy néz ki, mint ahogy egy 21. századi állomásnak ki kell néznie.

 

 hirdetes_300x300  

Egy hommonai hölgy például azt értékeli, hogy ezután félelem nélkül mehet be az autóbusz-megálló épületébe, míg egy pozsonyivánkai hölgy „Csak nehogy tönkretegyék a hajléktalanok és a vandálok” mondattal kívánt sok szerencsét az új buszmegállónak.

 

Jóval nagyobb kényelem

 

A megkérdezett utasok leginkább azt értékelik, hogy az ideiglenes autóbusz-megálló új és tiszta. Ami óriási különbség a jelenlegi és az egykori állomás között.

 

A régi buszmegálló épületében gyakran alkalmazni képtelen huligánok csoportjai garázdálkodtak, akik rendetlenséget csináltak.

 

Az új buszmegállóhoz  élelmiszerüzlet és egy újságos stand is tartozik, de pihenőhelyet, csomagmegőrzőt, ingyenes toalettet, telefontöltő állomásokat, kerékpártartót és nyilvános Wi-Fi hálózatot is találunk az épületben.

 

Forrás: sme.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!