Disznótor, farsangolás és színdarabok a Galántai, illetve Szenci járásokban - Körkép.sk
Zsigmond
    |    
HUF: 376.25
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
hirdetes_810x300
Mindennapjaink

Disznótor, farsangolás és színdarabok a Galántai, illetve Szenci járásokban

Disznótor, farsangolás és színdarabok a Galántai, illetve Szenci járásokban

Felidézné a falusi disznótor hangulatát? Fánkot enne? Kocsonyára van gusztusa? Megismerné a Mátyusföldi farsangi népszokásokat? Újraélné a 60-as éveket, a rock and roll és utcabál hangulatát? Mutatjuk, milyen rendezvényekkel várják Önt az egyes településeken.

 

Galántai járás

 

Tallós Község Önkormányzata szervezésében 2018. február 10-én, szombaton disznótoros árusítással egybekötött disznóvágást szervez immár negyedik alkalommal.

 

 hirdetes_810x300  

A Nemeskajali kultúrházban 2018. február 10-én, szombaton 14.00 órai kezdettel Fánk és Kocsonya Ünnepséget tartanak.

 

A Csemadok Felsőszeli Alapszervezete Nótaestre invitálja a nagyérdeműt, melyre 2018. február 10-e, szombat 17.00 órától kerül sor. A rendezvénynek a helyi művelődési ház ad otthont, s az estét az érdeklődők farsangi mulatsággal zárhatják majd.

 

 

A Csemadok Nagyfödémesi Helyi Alapszervezete és a Helyi Kulturális Központ Farsangoljunk együtt! elnevezésű rendezvénnyel várja az érdeklődőket 2018. február 10-én, szombaton 15.00 órától a helyi kultúrházban. Lehetőség lesz a mátyusföldi farsangi népszokások megismerésére, farsangi ételek kóstolására és azok borral való leöblítésére, de a farsang farkától tánccal is búcsúzhatnak majd.

 

 

A Magyarock Dalszínház az elóKONCERT szervezésében bemutatja a Made in Hungária című musicalt a Nádszegi Kultúrházban 2018. február 11-én, vasárnap 17:00 órai kezdettel. A belépőjegyek ára 8 €.

 

 

Szenci járás

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek