Komáromban és környékén különösen sokszínűnek ígérkezik a hét, mutatjuk a legérdekesebb eseményeket.

 

Minden felvidéki büszke az Oscar-díjra jelölt Testről és lélekről c. film főszereplőjére, Borbély Alexandrára, aki egykor a komáromi Selye János Gimnázium padját koptatta. Az iskola egykori és jelenlegi diákjai különös lelkesedéssel várják a március 4-i Oscar-díjátadó gálát. Ebből az alkalomból egy kötetlen rendezvényt szerveznek az iskolában, melynek során az este és éjjel folyamán a televízió képernyőjén élő adásban követik majd a díjátadót és együtt szurkolnak az egykori Gimisz-tagnak. A happening jellegű rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Az érdeklődők jelentkezhetnek a posta (kukac) sjg (pont) sk e-mail címen vagy a 77 31 312 telefonszámon.

 

forrás: komaromonline.sk

 

február 6.

 hirdetes_300x300  

 

Igazi csemegével várja a Komáromi Jókai Színház az érdeklődőket kedden, mikor is a tatabányai Jászai Mari Színház mutatja be Yasmina Reza: Az öldöklés istene című komédiáját.

 

forrás: facebook.com

 

február 9.

 

A Por Arte Danubii Duna Mente Művészetéért Polgári Társulás és a Csemadok Komáromi Alapszervezete közös szervezésében Bartolómé Esteban Murilla Szoptató Madonna c. festményének kiállításmegnyitójára várják az érdeklődőket a komáromi Limes Galériába.

 

forrás: csemadok.sk

 

Latino & Retro party a RÉV-ben – Pénteken 21 órai kezdettel DJ Juan közreműködésével kínálnak jó ki szórakozási lehetőség a RÉV – A Magyar Kultúra Házában Komáromban. A retro és latin zene szerelmeseinek ott a helye. Bővebb infó itt.

 

forrás: facebook.com

 

február 10.

 

RonDelírium – 2018. február 10-én, délután 12:30 órai kezdettel megszervezésre kerül az első Kard Rendje HEMA tőr verseny Komáromban. Bővebb információk itt.

 

forrás: facebook.com

 

Este 18 órától Dél-Komáromban lehet kicsit „törni-zúzni”. A Monostori erőd szervezésében a Dunai Bástyába várják az érdeklődőket a Jégtörő Fesztiválra. Fellépnek: Kerozin, Mr. Busta, Ganxsta Zolee és a Belga. Bővebb információk itt.

 

forrás: facebook.com

 

Aki inkább a táncdalokkal szimpatizál, annak a komáromi VMK kínál megoldást, ahol Zalatnay és a Reflex címmel kerül sor jubileumi nagykoncertre. Vendégként fellép Koós János is. Jegyelővétel: a helyi VMK pénztárában, tel.: 0905 892 579, ticketportal.

 

 

Itt a farsang, áll a bál, Szilason pedig Retró Karnevált szervez az önkormányzat. Bővebb információk itt

 

forrás: facebook.com

 

Aki inkább a pihentető szórakozás híve, annak érdemes Dél-Komárom felé venni az irányt, ahol Éjszakai fürdőzésre várják az érdeklődőket a Brigetio Gyógyfürdőben. Jegyek korlátozott számban február 5-től vásárolhatók. Bővebb infó itt.

 

forrás: facebook.com

 

február 11.

 

A Komáromi Művészeti Alapiskola szervezésében kerül megrendezésre Temesi Berci basszusgitár kurzusa. A vasárnap 14 órakor kezdődő esemény első felében a zeneelmélet szerepéről lesz szó, majd a második részében Blasius és GV guitars basszusgitárok, valamint Prolude erősítők kipróbálására nyílik lehetőség. Temesi Berci jelenleg az RTL KLUB televízió zenei rendezője. Bővebb infó itt.

 

forrás: facebook.com

 

Összeállította Komjáthy Petőcz Andrea

Nyitókép: Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!