A rendőrség letartóztatta azt a párkányi asszonyt, aki csaknem 16 éven át terrorizálta szomszédait Placido Domingo áriájával.

 

A párkányi Kossuth utca lakosai talán most fellélegezhetnek. Az ún. „zenélő ház”-ként elhíresült párkányi ingatlan tulajdonosát, aki áriával terrorizálta a szomszédait, hétfőn letartóztatták.

 

A szerencsétlen szomszédok és az utca lakosai 16 éven keresztül körbe-körbe kénytelenek voltak Placido Domingo áriáját hallgatni. A  „zenélő ház“ tulajdonosa, Nothart Éva a Legfelsőbb Bíróság jogerős döntését sem tartotta tiszteletben, mely elrendelte a zene leállítását.

 

 hirdetes_300x300  

A rendőrök hétfőn kihallgatásra idézték be az asszonyt, ahol a nyomozó életveszélyes fenyegetés miatt letartóztatta, sőt a vizsgálati fogságba helyezését is indítványozta. A „zenélő ház“ tulajdonosa egy cellában fog várni a bírói ítéletre, mely eldönti, hogy börtönben marad-e, vagy szabadon távozik.

 

Nothart Éva naponta 06.00 órától este 22.00 óráig bömböltette azt a négyperces áriát, melyet az utca lakóinak megszakítás nélkül végig kellett hallgatniuk. A nő így próbált meg bosszút állni szomszédain azért, mert azok kutyájának ugatása zavarta őt a munkájában.

 

TvNoviny.sk

Nyitókép: TV Markíza

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!