Nyitókép: BSK

 

Az évente odaítélt Pozsony megye személyisége elismerést idén egy speciális kategóriával bővítették ki, ahol a nyilvánosság dönthet a díjazottról. Szavazni elektronikusan 2020. február 9-ig, azaz vasárnapig lehet. Az idén első alkalommal meghirdetett Közönségdíjat a Samuel Zoch-díjak átadására rendezett gálaest keretén belül fogják átadni.

 

 „A megye idén 31 személyiséget díjaz a Smuel Zoch-díjjal az oktatás, az egészségügy, a kultúra, a régiófejlesztés, a szociális szolgáltatás, a sport és az idegenforgalom területéről. Emellett egy személynek a Régió történelmi személyisége titulust is odaajándékozza. Idén a nyilvánosságot is bevontuk a szavazásba, ugyanis az ő szavazataik alapján ítéljük oda a Közönségdíjat. Én magam is kíváncsi vagyok, hogy ki fogja elnyerni ezt az elismerést, hiszen rengeteg izgalmas személyből, szakterületből és történetből lehet választani“

 

– mondta Juraj Droba, Pozsony megyeelnöke.

 hirdetes_300x300  

 

A megye lakói február 9-ig szavazhatnak Pozsony megye személyiségére a Bratislavskykraj.sk honlapon, ahol a díjazottak listája és a szavazólap is megtalálható. Elérhető itt.

 

Az eseménnyel és a jelöltekkel kapcsolatos részletes információk itt olvashatók.

 

Az ünnepélyes díjátadóra 2020. február 13-án kerül sor az Aréna Színházban.

 

A jelöltek között egy magyar építész is szerepel, Nagy László.

 

Körkép.sk/sajtóhír

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!