Egyre kevésbé bírja az ember a bezártságot, bizonytalanságot. A szemekben egyre nagyobb az aggodalom. S ahogy eljött a jó idő, sokan nem is bírták tovább otthonaikban, a négy fal között….

 

 

Hétköznap többen is dolgoznak, sokan bármennyire is szeretnék, nem tudják megoldani az otthoni munkavégzést. Így szákukra a kiruccanás a hétvégére (április 4-5.) esett. Az országban lévő veszélyhezet miatt sok választási lehetősége nincs az embernek, leginkább lakóhelye környékén tesz látogatást a természetben.

 

 hirdetes_810x300  

 

Múlt hétvégén is így volt. Sokan gyűltek össze a bősi vízierőműnél, még többen jártak a természetben. Egy-egy séta gyógyír a léleknek. Voltak, akik családdal mozdultak ki. Mások egészen Pozsonytól jöttek Bősig, méghozzá kerékpáron.

 

 

Családok, barátok, szerelmes párok, szépkorúak egyaránt a természetbe indultak, „Már nem bírom otthon.” – fogalmazott az egyik érdeklődő. Míg egy másik arról beszélt, hogy valami szépre vágyott.

 

 

Ezzel addig nincs is próbléma, amíg egyesek nem hiszik magukat halhatatlannak. Mert bizony voltak, akik az elrendelt távolságtartást sem voltak hajlandók betartani. Levették a szájmaszkot, pici gyerkőcöt hoztak magukkaé. A koronavírus-járvány miatti stressz, a megszokás kimozdulásra készteti az embert, de legalább tartanák be az óvintézkedéseket.

 

 

A feltöltődődni vágyók között voltak, akik kerékpárral érkeztek, mások motorral. Néhányan a görkorcsolyát választották. Többen a vízpartokon nézelődtek, a családok kikapcsolódás céljából sétáltak a természetben.

 

 

Ha a közeljövőben a természetjárást választjuk, ne felejtsük el áttanulmányozni az aktuális óvintézkedéseket és betartani azokat. Mi is kérjük a Körkép.sk olvasóit, vigyázzanak magukra és egymásra, legyenek türelmesek a húsvéti ünnepek alatt, és ha a szabadba mennek, ne hagyják el a járás területét.

 

További képeink:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laky Erzsébet

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 4 olvasónak tetszik ez a cikk.