Nyitókép: TASR/Pavol Zachar

 

Martin Chren, Főrév (Ružinov) polgármesterének tájékoztatása szerint a városrészben rendkívüli az érdeklődés a tesztelés iránt, ezért új mintavételi pontot alakítottak ki Helyi Hivatalban (Miestny úrad, Mierová 21).

 

A mintavételi ponton hétvégén is fognak tesztelni, ami azt jelenti, hogy január 2-án és 3-án 10.00 órától 19.00 óráig várják a tesztelésre érkező polgárokat (az ebédszünet a fertőtlenítéssel együtt 14.00 órától 15.00 óráig tart).

 

 hirdetes_810x300  

A hétvégi tesztelésre azonban más rezsim vonatkozik, mint a munkanapokon zajló tesztelésekre (nem járul hozzá az állam, a teszteket meg kell vásárolni, a hétvégi munkáért pedig magasabb bérezés jár), ezért egy teszt ára 25 euróba fog kerülni.

 

Tehát az a személy, aki szombaton, vasárnap vagy ünnepnapon szeretné magát leteszteltetni, annak 25 eurót kell fizetnie, az, aki ingyenesen szeretne tesztet, annak hétfőtől péntekig állnak rendelkezésére a mintavételi ponton.

 

A hétvégi tesztelésre telefonon és elektronikusan is lehet majd időpontot kérni, de ennek előkészítésére még pár napot várni kell.

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!