Nyitókép: Laky Erzsébet

 

Árad még ránk a napsugár… 

 

Az ősz beköszöntét már sokan várták. Ilyenkor minden megváltozik. Lassacskán a természet is színpompás árnyalatokat ölt magára. Elbújik a nap, s előbújnak az esőfelhők. Így lesz derűből ború.

 

 hirdetes_300x300  

 

Mostanság néhány növény ugyan a szellőtől még táncikál, de jól tudja, a közelgő erős szél majd megtépázza őt. Ahogy a lelkünket is gyakran megtépázza az élet. De mi mégis éldegélünk tovább, mert tudjuk, minden rosszat jó váltja fel. Valamilyen örömet hozó történés…

 

 

A víz elnyeli a nyári éjszakákat. Csend honol környezetében. Még az idő is megáll. Ez az a hely, ahová szívesen megy az ember. Kikapcsolódni és feltöltődni.

 

 

Az ember néha érzi, lelke darabokra tört. Mint ez a természetben heverő tükör. Ám az évek múltán mindenki tudatosítja, hogy semmi sem örök. Az évszakok váltakozásával olykor magunk mögött hagyunk mindent. S lépünk egyet egy új, színesebb világba. Pont olyanba, amilyenné a szeptember válik. Ezért idővel ez a törött tükör is elfelejtődik.

 

 

Még boldogan nézzük a viruló fákat. De tudjuk, ez a helyzet már csak napok kérdése. A verőfényes pillanatok után a természet hamarosan felölti komoly öltözékét. Amit nyitott szívvel és lélekkel figyelhetünk.

 

 

Éljünk át minden szeptemberi percet örömmel, nyitott szívvel.

 

További képek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotó és szöveg: Laky Erzsébet

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!