Az Ön pártjára tervezek szavazni azzal a feltétellel, hogy semmilyen körülmények között nem lépnek kormányra a Smerrel. Milyen garanciát tud adni arra, hogy ez nem következik be?

 

Elsősorban garanciát a választók adnak a pártoknak, akiknek ezáltal lehetőségük van kormányt alakítani a Smer nélkül. A mi célunk leváltani a Smer-t és meggátolni egy Smer – SNS kormány létrejöttét.

 

(…)

 

 hirdetes_300x300  

Ön szerint mivel kéne foglalkozniuk az etnikai alapon működő pártoknak? Mit kéne elérniük saját etnikumuk számára, mit ajánlhatnak fel más etnikumoknak és mit a nem európai bevándorlóknak, akik itt akarnak letelepedni?

 

Nem vagyunk etnikai párt, polgári párt vagyunk, és mint ilyen, meg vagyunk győződve arról, hogy minden ember értékes és ezért a kisebbségek is gazdagítják az államot kultúrájukkal, nyelvükkel és szokásaikkal.

 

Minden, amit a kisebbségek javára elérünk a parlamentben egyrészt segít stabilizálni helyzetüket Szlovákiában, másrészt csökkenti az indulatokat a többségi nemzet és a kisebbségek között.

 

(…)

 

 

Mi az ön és pártja hozzáállása a muszlimokhoz?

 

Mindenkit elsősorban embernek tekintünk, és sosem ítélünk meg egy etnikumot egyik tagja cselekedetei alapján. Mindenki, aki Szlovákiában akar maradni, fogadja el a szokásainkat és a törvényeinket.

 

(…)

 

Hány százalékra becsüli a Most-Híd és az MKP eredményét a választásokon?

 

Más pártokkal mi nem foglalkozunk, és a kollégáimmal mindent megteszünk azért, hogy pártunk, a Most-Híd kétszámjegyű eredményt érjen el a parlamenti választásokon.

 

Minél nagyobb százalékot érünk el mi és más jobboldali pártok, annál nagyobb az esélye a jobboldali kormánykoalíció kialakulásának.

 

 

 

Sme.sk, Béla Bugár bol online: Naším cieľom je nedovoliť vznik vlády Smeru a SNS

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!