A férfiaknál Cseh Lászlót, a nőknél pedig Hosszú Katinkát választották a 2015-ös év sportolójának a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) által kiírt, Az Év sportolója szavazáson.

 

A két úszó mellett az edzők és a szövetségi kapitányok összevont kategóriájában Dárdai Pál, korábbi magyar szövetségi kapitány, a német élvonalbeli Hertha BSC labdarúgócsapatának trénere győzött.

 

Budapest, 2016. január 14. Cseh László úszó átveszi az év férfi sportolójának járó díjat Lothar Matthäus német labdarúgótól, magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitányától (j) az M4 Sport - Az Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2016. január 14-én. MTI Fotó: Kovács Tamás
Budapest, 2016. január 14.
Cseh László úszó átveszi az év férfi sportolójának járó díjat Lothar Matthäus német labdarúgótól, magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitányától (j) az M4 Sport – Az Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2016. január 14-én.
MTI Fotó: Kovács Tamás

 

A csapatok versenyében a férfi labdarúgó-válogatott nyert, az év futballistájának pedig a válogatott kapusát, Király Gábort választották a sportújságírók.

 hirdetes_810x300  

 

M4 Sport - Az Év sportolója gála
M4 Sport – Az Év sportolója gála

 

Az 58. Év sportolója szavazás díjait csütörtökön a Nemzeti Színházban rendezett M4 Sport – Év sportolója gálán adták át.

 

Az év góljáról tíztagú zsűri döntött, a díjat Priskin Tamás vehette át a norvégok elleni Európa-bajnoki pótselejtezős párharc visszavágóján szerzett találatáért.

 

 

Priskin Tamár pár napja a Komáromi Szalon vendége is volt. Erről szóló tudósításunk itt olvasható.

 

MTI/Körkép.sk

 

Nyitókép: reprofotó, M4

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!