Babos Tímea három játszmában szenvedett vereséget Katowicében, míg a szlovák Dominika Cibulkova könnyed győzelmet aratott két szettben a katowicei kemény pályás tenisztorna negyeddöntőjében.

 

Babos-Tímea

 

A magyar teniszező a 18 éves lett  Jelena Ostapenko elen szenvedett vereséget három játszmában. A lett játékos a harmadik kiemeltként vágott neki a katowicei tornának, míg a magyar játékos hetedik kiemeltként.

 

 hirdetes_810x300  

Babos az első játszmát röviditésben bukta el, a másodikban visszont könnyedén 6:2-vel egyenlített. A döntő játszmát a magyar játékos 6:3-ra vesztette el, így a lett játékos jutott az legjobb négy közé.

 

Befejeződött ez a hosszú turné. Sajnálom a mai meccset, mert igazság szerint lettek volna lehetőségeim. De őszintén bevallom, mindenem fáj. Ma reggel olyan fájdalommal keltem fel a nyakamban, hogy alig-alig tudtam szerválni a bemelegítésnél. Csak fájdalomcsillapítóval tudtam végigjátszani ezt a meccset. –

nyilatkozta Babos Tímea a hivatalos oldalának.

 

A tornán nyolcadik helyen kiemelt szlovák Dominik Cibulková könnyedén két játszmában 77 perc alatt diadalmaskodott az olasz Schiavone ellen, így a francia Parmentier ellen mérkőzhet holnap a döntőbe jutásért.

 

WTA-TORNA, KATOWICE (226 750, kemény pálya), negyeddöntő
Ostapenko (lett, 3.)–Babos (magyar, 7.) 7:6 (7–3), 2:6, 6:3

Cibulková (szlovák, 8.)–Schiavone (olasz) 7:5, 6:1

 

Kép forrása: WTA hivatalos oldala + vavel.com

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!