Kedden került sor a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójára. A játéknapon a Real Madrid, Borussia Dortmund és a Juventus is pályára lépett.

 

A nap slágermérkőzését Leverkusenben rendezték. A Bayer hazai pályán látta vendégül az angol Tottenham gárdáját. Az eredmény viszont csalódáskeltő gól nélküli döntetlen lett.

 

Az olasz Juventusra is nehéz mérkőzés várt a francia Lyon otthonában. A találkozón Buffon remeklésére is szükség volt. A 37 éves hálóőrnek a 35. percben büntetőt is hárítani kellett, a gólgyáros Lacazette tizenegyesét fogta a veterán kapus. Az 54. percben a torinóiak emberhátrányba kerültek Lemina kiállításával, de végül a csereként beálló Cuadrado remek lövésével hozták el a torinóiak a három pontot Lyonból.

 

 hirdetes_300x300  
Sporting's Brazilian midfielder Bruno Cesar (R) kicks the ball to score a goal during the UEFA Champions League football match Sporting CP vs BVB Borussia Dortmund at the Jose Alvalade stadium in Lisbon on October 18, 2016. / AFP / FRANCISCO LEONG (Photo credit should read FRANCISCO LEONG/AFP/Getty Images)
Portugáliában is győzött a BVB

 

A H csoport másik mérkőzésén a Sevilla is győzött Zágrában Nasri góljával. Ezzel az andalúziai gárda tovább tapad a Juvéra és szintén 7 ponttal állnak csoportban.

https://www.youtube.com/watch?v=xC5nfxF6g2Y

 

A Real Madrid kiütötte a Legia Varsót 5:1-re, a varsóiaknál Nikolics csak csereként kapott lehetőséget a 74. percben. A Dortmund után tehát a madridiak is jól megszórták a lengyeleket, akik ezzel már 13 kapott gólnál tartanak három fordulót követően. A csoport másik mérkőzésén a Sporting otthonában győzött a Borussia Dortmund, a Tuchel legénység ezzel továbbra is vezeti a tabellát a Real Madrid előtt.

 

https://www.youtube.com/watch?v=UHDd8oQyou8

 

Remekel a BL-ben a Leicester. A rókák megszerezték harmadik győzelmüket is, ezúttal a Köbenhavn ellen diadalmaskodtak Mahrezék. A csoportban első győzelmét ünnepelhette a Porto, akik a belga Brugge otthonában arattak kínkeserves győzelmet az utolós percben megítélt büntetővel.

 

Leicester City's Algerian midfielder Riyad Mahrez scores his team's first goal during the UEFA Champions League group G football match between Leicester City and FC Copenhagen at the King Power Stadium in Leicester, central England on October 18, 2016. / AFP / OLI SCARFF (Photo credit should read OLI SCARFF/AFP/Getty Images)
Mahrez ismét villant…

 

A keddi játéknap eredményei, 3. forduló:

 

Club Brugge – Porto 1-2

CSKA Moszkva – Monaco 1-1

Dinamo Zágráb – Sevilla 0-1

Leicester – Köbenhavn 1-0

Leverkusen – Tottenham 0-0

Lyon – Juventus 0-1

Real Madrid – Legia Varsó 5-1

Sporting Lisszabon – Dortmund 1-2

 

A csoportok állása 3 fordulót követően:

csoportok

 

Képek: uefa.com, eredmenyek.com

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!