Sároseperjes (Tatran Prešov) csapatát fogadja ma este a MOL Arénában a DAC a Fortuna Liga 7. fordulójában, Marco Rossi vezetőedző születésnapján. Egy dologban biztosak lehetünk, a játékosok mindenképp három megszerzett ponttal szeretnék felköszönteni a mestert, kövessék velünk a mérkőzést élőben!

 

Edzői nyilatkozatok: 

Marco Rossi: Nehéz meccs volt, ez nem a mi napunk

 

Miroslav Jantek (Tatran): Szuper atmoszféra volt. Ilyen hangulatra van szükség a mérkőzéseken. A célunk az volt, hogy amennyire csak lehet sűrítsük a területet, ez sikerült is. A hazaiaknak kevés idejük és területük volt. Offenzívában viszont kevésbé voltunk aktívak. Vagy pontatlanok voltunk, vagy hiányzott a határozottság. Az újságírók kérdésére, mely a vendégek kapusának sportszerűtlen viselkedésére és a szurkolók provokálására vonatkozott azt mondta hogy ez a focihoz tartozik és amíg a bíró tolerálja, fogják is alkalmazni.

 hirdetes_810x300  

 

20.59 Mutatjuk a tabella állását a mérkőzés után. Köszönjük szépen a figyelmet, további szép estét!

 

forrás: eredmenyek.com

 

20.52 Vége a mérkőzésnek, DAC-Sároseperjes 0-0

 

20.47 Jönnek az utolsó percek, hajrá!!

 

 

20.42 A vendégjátékosok színészkedésének köszönhetően egyre feszültebb a hangulat:

 

 

20.36 Utolsó cseréjét is kihasználta a DAC, Pambou érkezett Malec helyére:

 

 

20.33 Még 15 perc van hátra a mérkőzésből, zúg a mindent bele! Közben két szögletet is kiharcolt a DAC, beszorultak a vendégek

 

 

20.28 A nézőszám pedig…. 6788! Közben újabb csere, Pačinda helyére Čmelík állt be.

 

 

20.22 Egyre türelmetlenebbek a szurkolók, nagyon várják a gólt, David becserélésével megélénkült a bal szél.

 

20.17 30 perc van hátra a mérkőzésből, sajnos szenved a DAC. Vida helyére Davis érkezett, aki első labdaérintéséből majdnem gólt szerzett, nem sokkal fejelt fölé!

 

 

20.12 Életkép a B-középből:

 

 

20.07 Nagy irammal kezdték a csapatok a második félidőt, gyorsan járatja a labdát a DAC. Közben Kalmár kapott sárga lapot.

 

19.50 Véget ért az első félidő, az állás 0-0. Helyszínen tartózkodó tudósítónk szerint a teltház előtt zajló mérkőzésen meddő mezőfölényben játszik a DAC, a szurkolásra ma sem lehet panasz. Csak egy találat hiányzik az abszolút fieszta hangulathoz, remélhetőleg a második félidő meghozza a várva várt gólt.

 

19.45 Sokáig nem sikerült feltörni az eperjesi védelmet, a kiugratások, ívelések hatástalannak bizonyultak. Vida egy parádés támadás után viszont a hálóba gurította a labdát, de a találatot érvénytelenítették les miatt…

 

19.20 Kalmár gyönyörű beívelése csak pár centiméterrel volt hosszabb Pačindának, de a kifutó kapus lábbal menteni tudott.

 

 

19.17 Keményen hajtanak a csapatok, de idáig a DAC irányítja a mérkőzést, bár nagy helyzetet az előző óta nem sikerült kidolgozni.

 

19.10 Így hangzott ma a Nélküled – egyszerűen csodálatos:

 

 

19.07 Nagy helyzet maradt ki! Kalmár szabadrúgását szögletre mentették, a sarokrúgás után Satka került gólhelyzetbe, de Talian bravúrral hárított

 

19.00 Már pályán a csapatok, a mérkőzést egyperces gyászszünet előzi meg: a csapat mindössze 11 éves szurkolója, Édes János a napokban tragikus körülmények között elhunyt. Nyugodj békében…

 

18.54 Nemsokára kezdünk, a szurkolótábor már hangolódik:

 

 

 

18.37  Íme a sárga-kékek kezdőcsapata:

 

forrás: fcdac.sk

 

 

Habár múlt hétvégén a válogatott-mérkőzések miatt szünetelt a Fortuna Liga, a sárga-kékek nem pihentek, ugyanis a magyarországi Diósgyőrrel játszottak zártkapus barátságos mérkőzést, további részleteket a mérkőzés beharangozó cikkében olvashatunk:

DAC-Sároseperjes: Rossi születésnapján otthon tartaná a három pontot a DAC

 

Körkép.sk
képek: Körkép.sk/KZS

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!