Gólnélküli döntetlennel végződött a DAC és a Nyitra összecsapása. A MOL Arénában 8727 néző előtt egyik csapat sem tudott tiszta gólhelyzetet kialakítani.

 

 

Az első félidőben többet támadott a dac, de a Nyitra jól védekezett és helyenként veszélyes ellentámadásokra is futott. A sárga kékek nem tudták meglepni ellenfelüket, sok pontatlanság kísérte a játékot, Davis, Kalmár és Pačinda is gyengébb napot fogott ki.

 

 hirdetes_300x300  

 

A 2.félidőben Vidát Mervó váltotta, a DAC 10-15 percig nyomás alá is tudta helyezni a nyitrai kaput, de a Hroššo kapus immár 11.mérkőzésén sem kapott gólt. A szurkolókra ma sem lehetett panasz, csak az igazi gólöröm hiányzott. A mérkőzés elején ezúttal is piros-fehér-zöld lufikkal fogadták a szurkolók a kiérkező csapatokat.

 

 

Továbbra is rendkívül szoros az állás a tabella első felében, a DAC  30 ponttal az ötödik, de a második helyezett Zsolnának is csak 31 pontja van, a listavezető Nagyszombat 37 ponttal vezet.

 

 

Mint arról korábban beszámoltunk, a Körkép nem kapott sajtóakkreditációt a mai mérkőzésre ezért a szokásos, nagy népszerűségnek örvendő elő közvetítésünk, videóink, riportjaink a DAC tulajdonosa miatt elmaradtak.

 

Fortuna Liga, 17. forduló, 2017.11.26., 14:00
Játékvezetők: Kráľovič – Somoláni, Mókoš,  8727 néző
Sárga lap: 88. Mervó, ill. 41. Vencl
DAC: Macej – Davis, Huk, Šatka, Zsivkovics – Ljubičić, Simon (54. Aluku), Kalmár – Pačinda, Vida (68. Mervó), Divković (81. Ashiru)
Nyitra: Hroššo – Chovanec, Vencl, Križan, Kuník – Machovec, Šimončič (74. Kotrík), Kóňa – Aurelien, Valenta (55. Steinhübel), Balaj (83. Abrahám)

 

A mérkőzés statisztikája:
Labdatartás: 57% – 43%
Lövések: kapura: 6:2, mellé: 6:4
Szöglet: 11:4
Les: 0:1

 

Körkép.sk / fcdac.sk
fotók: Körkép.sk/KZS

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!