A Ferencváros ellen avatta fel tétmeccsen szombaton új stadionját a Haladás labdarúgócsapata. A labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójában teltház előtt a 17 éves Kiss Tamás hajrában lőtt bombagóljával győzött 2:1-re a hazai csapat.

 

A vadiúj stadionban vadonatúj szerelésben játszó, hét mérkőzés óta veretlen Swietelsky-Haladás így győzelemmel kezdett a november 8-án átadott új sportkomplexumban. Vezetőedzőjük egyébként a szlovák Michal Hipp, a szlovák labdarúgó válogatott szövetségi kapitányának korábbi segítője. Asszisztense pedig Pinte Attila.

 

Az első gól:

 

 hirdetes_810x300  

 

A Körkép.sk ott volt a mérkőzésen. Képek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Haladás Sportkomplexum az origo összeállítása szerint több mint 15 milliárd forintos kormányzati támogatással másfél év alatt épült fel, a kivitelezést a Swietelsky – ZÁÉV konzorciuma végezte. A komplexum részét képezi egy csaknem 9 ezer fő befogadására alkalmas UEFA IV. besorolású futballpálya és egy multifunkcionális sportcsarnok, amelynek földszintjén a sakkozók, birkózók, ökölvívók kaptak helyet, de ugyanitt található egy bemelegítő folyosó és konditerem is. Az emeletet a kézilabdázók, futsallosok, röplabdázók vehetik birtokba, a nekik épített centerpálya mellett egy 500 fős lelátó is épült.

 

Körkép.sk

Képek: Retkes János

Nyitókép: Haladás fb-oldala

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!