Máshél hónappal a Ljubičić-ügy után itt az újabb DAC-incidens. Erik Pačindát felfüggesztették.

 

„A klubbal megegyeztünk, hogy ezzel a témával kapcsolatban nem nyilatkozom a sajtónak. Csak azt tudom megerősíteni, hogy az edző egy hétre felfüggesztett. A klubbal jövő hét hétfn kellene újra találkoznunk”

 

nyilatkozta a DAC csatára a ProFutbal.sk-nak.

 

A hírek szerint Pačinda még arra sem érkezett hétfőn, hogy átöltözzön az edzésre, máris közölték vele, hogy az edző nem szeretné látni őt sem az edzésen, sem a stadionban. A klub hazaküldte őt.

 hirdetes_810x300  

 

Pačinda, aki korábban alapember volt a csapatban, Peter Hyballa vezetése alatt többször is a kispadon ült. Az utóbbi négy meccsen elvesztette addigi stabil helyét a pályán. Először a 83. percben cserélte őt le az edző, a következő meccsen 72 percnyi időt kapott, majd kiszorult a kezdő csapatból.

 

Két mérkőzéssel ezelőtt a 66. percben kapott bizonyítási lehetőséget, a legutóbbi, Szenice elleni találkozón pedig nem egész tíz percet töltött a pályán – igaz, ez alatt az idő alatt gólpasszt adott, ami eldöntötte a három pont sorsát.

 

Mivel nem kerülte el a sajtó figyelmét a válogatott játékos  háttérbe szorulása, fel is tették neki a kérdést szombaton, hogy mi a helyzet.

 

„Nem tudom, talán vannak bizonyos nézeteltérések az edzővel, talán nem vagyok a szíve csücske. Mindjárt itt a december, és remélem, hogy kicsit előrelépek és klubot váltok”

 

nyilatkozta Pačinda a meccs után.

 

Hyballa tiltakozik a kassai csatár szavait illetően:

 

„Nincs köztünk semmilyen feszültség. Egyszerűen van hat minőségi csatárunk”

 

profutbal.sk

Nyitókép: profutbal.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!