Emőke
  • HUF: 316.81
  • USD: 1.13
  • 8 °C
  • 22 °C
sport

DAC-Slovan: Már a rendőrség foglalkozik a “magamutogató” Slovan-szurkolókkal

Nem csak illetlen de gusztustalan is volt a Slovan-szurkolók "akciója"

Nyitókép: profutbal.sk

 

Bár a legtöbb újság és internetes portál a fantasztikus koreográfiával, az utánozhatatlan DAC-hangulattal és a mérkőzést követő tűzijátékkal van elfoglalva, a DAC-Slovan rangadónak volt egy “másik arca” is, mely a legjobb esetben sem nevezhető szívderítőnek.

 

A DAC-szurkolók által rögzített felvételek tanúsága szerint az egyik “égszínkék” szurkoló a meztelen fenekét, egy másik pedig a nemiszervét mutogatta a hazai szurkolóknak. A nemcsak illetlen de gusztustalan képsorokra felhívták a klub és a szlovák sajtó figyelmét is.

 

A ProFutbal.sk az ügyben megkereste a DAC illetékesét is. A klub közleménye szerint a két érintett “szurkolót” jelentették a rendőrségnek, ehhez a stadion kamerafelvételeit is felhasználták bizonyítékként.

 

“Reméljük, hogy ezek a személyek megkapják büntetésüket és néhány évig nem jutnak majd be a futballstadionokba”

 

nyilatkozta a DAC.

 

forrás: profutbal.sk

 

Kiderült, hogy több esetben is történtek incidensek – söröspoharakat és petárdát is dobáltak a slovanisták valamint DAC-zászlót égettek a stadionban – azonban a hazai klub biztonsági emberei úgy értékelték a helyzetet, hogy nincs szükség közbelépésre, vagy az érintett szurkolók kivezetésére.

 

A DAC szerint a söröspoharak nem jutottak át a védőhálón, csupán az ott álló biztonságiak “kaptak” a sörből, a petárda szintén az egyik biztonsági mellett robbant. A DAC-sál égetésével kapcsolatban úgy nyilatkoztak, hogy a biztonságiak már készültek a közbelépésre, azonban a többi Slovan-szurkoló eloltotta az égő sálat.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kövessen minket

Megosztás