Bejutott a román bajnokság rájátszásába a székelyföldi Sepsi OSK - Körkép.sk
Auguszta
  • HUF: 381.07
  • USD: 1.08
  • 4 °C
  • 15 °C

Hirdetés (X)

sport

Bejutott a román bajnokság rájátszásába a székelyföldi Sepsi OSK

Egy fordulóval a román labdarúgó Liga 1 alapszakaszának a vége előtt

Nyitókép: szekelyhon.ro

 

Egy fordulóval a román labdarúgó Liga 1 alapszakaszának a vége előtt biztosította a rájátszásába jutását a székelyföldi Sepsi OSK.

 

A sepsiszentgyörgyi csapatnak pénteken még nem sikerült biztossá tennie jelenlétét a hatcsapatos rájátszásban. Egy kihagyott büntető és egy ajtó-ablak helyzetben lőtt kapufa után csak gól nélküli döntetlent ért el hazai közönség előtt Gheorghe Hagi csapatával, a konstancai Viitorullal. A csapat ugyan a tabella ötödik helyén maradt, de nem tudott ellépni üldözőitől.

 

Szombaton azonban a kolozsvári CFR a hosszabbítás utolsó másodperceiben lőtt góllal leszakította az üldözők csoportjából a CSMS Iasi együttesét, vasárnap este pedig a Botosani vesztett pontot hazai pályán, így a sepsiszentgyörgyi csapat megőrizte ötödik helyét a tabellán.

SJE Nyílt nap

 

A Sepsi OSK (37 pont) az utolsó fordulóban a kolozsvári CFR-hez utazik, de bármilyen eredmény is születik, a hatodik helynél hátrább nem kerülhet a tabellán. A hatodik és hetedik helyen álló Botosani (36) és Viitorul (35) egymás ellen játszik az utolsó fordulóban, így csak egyikük előzheti meg a székelyföldieket.

A tabellát az alapszakasz utolsó fordulója előtt a CFR (51 p) vezeti a bukaresti FCSB (48), a CSU Craiova (45), valamint az Astra Giurgiu (39) előtt.

 

MTI

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Hirdetés (X)

Kövessen minket