Nyitókép forrása: a KFC Komárom fb-oldala

 

Idáig nem úgy sikerült a KFC Komárom A-csapatának tavaszi rajtja, ahogy azt eltervezték. Pozsonyligetfalun egyből vereséggel kezdtek, majd hazai pályán döntetlennel köszöntötték a szurkolókat. Múlt héten Besztercebányáról szinten egy pontot sikerült menteni.

 

Szombaton délután 15 órára várják a komáromi szurkolókat a Városi Stadionban, ahol ezúttal a Fortuna Ligából tavaly lecsúszó Tatran Sároseperjest fogadják a lila-fehérek.

 

Dominik és Erik Ujlaky, a KFC friss tavaszi igazolásai a mérkőzés előtt nyilatkozva úgy fogalmaztak, hogy

 hirdetes_810x300  

 

„Nehéz megjósolni, hogy mi várható a Sároseperjestől, mivel eléggé megváltozott a játékosállományuk. Ha közelebb akarunk kerülni a második helyhez, akkor mindent meg kell tennünk ennek elérése érdekében, és győznünk kell”

 

A játékosok kiemelték, hogy biztosan nem lesz egyszerű a mérkőzés, de a győzelem a cél.

 

Nem épp kellemes hír, hogy Marcel Ondruš egy mérkőzésre szóló eltiltását tölti ma, mivel múlt héten begyűjtötte ötödik sárga lapját is, így nem számíthat rá Jozef Olejník vezetőedző.

 

A hazai szervezők felhívják a szurkolók figyelmét, hogy a mérkőzés előtt két órával, 13 órától a Sport utca a Belső körút felől egyirányúsítva lesz a Vár utca felé. A forgalmi rend átmeneti változását ideiglenes jelzőtáblákkal jelzik, a helyszínen a városi rendőrség felügyeli majd forgalom zavartalanságát és folyamatosságát.

 

forrás: A FKC Komárom fb-oldala

 

A lila-fehérek 20 kör után a tabella 5. helyén állnak 32 ponttal, mai ellenfelük pedig egyelőre jó úton halad afelé, hogy lecsússzon a III. ligába.

 

forrás: reprofoto/futbalnet.sk

 

Komjáthy Petőcz Andrea

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!