Nyitókép: csakfoci.hu

 

Kalmár Zsolt az utóbbi egy évben nem csak a DAC-nál mutatott remek teljesítményt, de a Marco Rossi vezette magyar válogatottban is helyt tudott állni. Ennek fényében nem is csoda, hogy több csapatnál is felfigyeltek rá.

 

Kalmár 2017-ben érkezett Dunaszerdahelyre kölcsönbe, majd tavaly nyáron 2021-ig tartó szerződést írt alá a sárga-kékekkel. A Fortuna Ligában is hamar jó nevet szerzett magának, a mostani bajnokságban 6 gólt szerzett.

 

A magyar-horvát győztes Eb-selejtező-meccs után több török sportportálon is felmerült, hogy a hatszoros bajnok Trabzonsport figyeli a DAC játékosát.

 hirdetes_810x300  

 

A nemzetisport.hu Esterházy Mátyást, a játékos képviselőjét kérdezte Kalmár jövőjéről.

 

„Több országból is van iránta érdeklődés. Törökországból és máshonnan is, de ezek egyelőre nincsenek olyan fázisban, hogy konkrétumokról tudjunk beszámolni. Zsolttal abban maradtunk, hogy a jövőjét érintő kérdésekben a bajnoki idényt követően egyeztetünk”

 

reagált a sajtóhírekre az NSO-nak Esterházy Mátyás.

 

„Miután a DAC-ban két éve kiemelkedően teljesít, és a válogatottban is stabil helye van, azon dolgozunk, hogy a nyáron esetleg klubot tudjon váltani. Nagyon jól érzi magát Dunaszerdahelyen, sokat kapott a klubtól, és a klubnál is rendkívül nagyra becsülik őt, de a DAC is partner abban, hogy ha a klub és a játékos számára is megfelelő ajánlat érkezik, akkor váltani tudjon.

 

Igazi örömhírt jelentett be Kalmár Zsolt és kedvese

Prioritást jelent, hogy egy esetleges átigazolás után is olyan helyen éljen, ahol jól tudja érezni magát a családjával, hiszen a közösségi oldalán már bejelentette, hogy édesapa lesz, így ez is olyan szempont, amit figyelembe kell venni a döntésnél. Le kell azonban szögeznem, hogy a DAC különleges hely egy futballista szempontjából, ezért Zsolt sem mindenáron hagyná el ezt a stadiont”

 

– tette hozzá a játékosügynök.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!