Nyitókép:

 

A hétközi csalódást keltő Európa-ligás mérkőzés után vasárnap ismét otthon lépnek pályára a sárga-kékek, hogy megpróbálják feledtetni a korábbi vereséget. 19 órától a Garammentieket fogadják Hyballáék.

 

Kalmáréknak nem volt túl sok idejük a regenerálódásra, hisz az idei szezonban már 5. tétmérkőzésükön kell bizonyítaniuk.

 

Az FK Pohronie az országos II. ligából jutott fel a Fortuna Ligába. Már a bajnoki rajtban a Slovant fogadták – teltház előtt veszítettek 3:1-re a bajnok csapattól. Míg az égszínkékeket bizonyos fokú tisztelettel fogadták, addig a DAC-nak meg akarják mutatni, hogy nem véletlenül került fel a legjobbak közé.

 hirdetes_300x300  

 

A Slovan ellen tisztelettel, Dunaszerdahelyről nem akarunk üres kézzel elmenni

 

hirdetik a Garammentiek hivatalos oldalukon, ahol az is kiderült, hogy az újoncok edzői stábja élőben nézte a múlt heti Aranyosmarót elleni DAC-meccset.

 

„Tudjuk az erős oldalaikról, de a ‘kiskapukról’ is, amelyeket ki szeretnénk és akarunk használni. Ugyanakkor nagyon igényes, nehéz párharc lesz, mivel a DAC-nak otthon hihetetlen támogatása van hű szurkolói részéről, akik hajtani fogják őket a győzelemért”

 

nyilatkozta a mérkőzés előtt az FK Pohronie edzője, Rastislav Urgela.

 

Érdekesség, hogy míg a DAC nem tartott igényt saját játékosára, Mészáros Andrásra az A-csapatban, és farmcsapatához, a Somorjához irányította volna, addig a Pohronie egy éves szerződést kötött vele a szezonrajt előtt. Ezzel a korábban a Komáromi FC-t erősítő szélső végre élvonalbeli szereplési lehetőséghez jutott.

 

A találkozó 19 órakor kezdődik, játékvezetők Kráľovič – Štrbo, Weiss.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!